До прем’єри серіалу “Волонтери 2”: телеканал ТЕТ, Ігор Ласточкін і Кирило Ганін дарують подарунки за донат

До прем’єри серіалу “Волонтери 2”: телеканал ТЕТ, Ігор Ласточкін і Кирило Ганін дарують подарунки за донат

Вже 14 жовтня о 22:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться довгоочікувана прем’єра нового сезону “Волонтерів 2”.

Серіалу, що з гумором розповідає реальні історії взаємодопомоги, стійкості та згуртованості. Він про українців, які щодня допомагають армії та цивільним у межах своїх можливостей і трішки поза ними.

Герої серіалу “Волонтери 2” – це десятки знайомих між собою людей, які об’єдналися в допомозі. Вони збирають дрони, сортують і розвозять гуманітарку, опікуються покинутими тваринами, плетуть сітки, зривають спини, сваряться, миряться, підтримують одне одного, а також збирають донати й донатять самі. Як у кадрі, так і в реальному житті.

Так, гумористи та актори серіалу “Волонтери 2” Ігор Ласточкін і Кирило Ганін спільно з телеканалом ТЕТ дарують ексклюзивний мерч за символічні донати. Отримати його дуже просто. Необхідно перейти за посиланням або QR-кодом у відео нижче, задонатити від 10 гривень на банку благодійного фонду “Ліга Допомоги”, а в примітках до донату вказати свій нік в інстаграмі та коментар “Я від ТЕТ”. Уже 24 вересня ТЕТ рандомно обере двох щасливчиків, яким відправить подарунки: комусь – торбинку, комусь – підвіску. Більше донатів – більше шансів отримати подарунок. 

Долучайтеся до добрих справ разом з телеканалом ТЕТ та акторами “Волонтерів 2”. А 14 жовтня о 22:00 дивіться довгоочікуване продовження комедійного серіалу про невтомних та заряджених на допомогу людей.