Кипить робота над другим сезоном сіткому «Рятівники»

Кипить робота над другим сезоном сіткому «Рятівники»

На Київському морі триває зйомка другого сезону сіткому «Рятівники». Серіал на замовлення ТЕТ знімають творці відомого усім «Вітальки».

У першому сезоні герої сіткому — Костя (Гарік Бірча), Тамара Петрівна (Олеся Чечельницька) і Юля (Ася Біла), опинилися на катамарані у відкритому морі. Вони вже втратили надію на повернення, тому що їх рятівники займалися більш важливими справами. Оскільки це найбезпечніший пляж набережної, то нашим героям-рятівникам — Товстому (Максим Максимюк), Артуру (Володимир Ращук), Петі (Роман Хан), доводиться створювати проблеми власноруч.

У цьому сезоні буде більше моралі і кохання. Між героями запанують нові почуття, які приведуть до неочікуваних подій

Гарік Бірча сценарист і виконавець ролі Кості

Другий сезон буде наповнений не менш напруженими подіями, як на суші, так і на морі. Можливо, нарешті, Вартан (Рустем Емірсалієв) зловить свою дружину Вероніку (Женя М’якенька) за зрадою? Або ж рятівники таки знайдуть час, аби доставити на берег катамаран з Юлею, Костею і Тамарою Петрівною? Хоч би ніхто з друзів-рятівників не зник безслідно, адже море буває дуже підступним.

У другому сезоні ми старалися врахувати всі погрішності попереднього і зробити максимум для того, щоб картинка серіалу і сюжет були цікавими і непередбачуваними

Олександра Лозинська продюсер проекту

Прем’єра другого сезону сіткому «Рятівники» запланована на весну 2017 року.

І, звичайно ж, на телеканалі ТЕТ.