Нерозлучні друзі й затяті бунтарі знову в ефірі. Комедійний ситком “Пригоди Бампера і Суса” повернувся на ТЕТ

Нерозлучні друзі й затяті бунтарі знову в ефірі. Комедійний ситком “Пригоди Бампера і Суса” повернувся на ТЕТ

З понеділка по четвер приєднуйтеся до яскравих пригод двох нерозлучних протилежностей – прагматичного Бампера та авантюрного Суса. Вірних друзів, що знайдуть вихід з будь-якої ситуації та підіймуть настрій бунтарськими жартами.

Насолоджуйтеся ситкомом “Пригоди Бампера і Суса” одразу після кінохітів о 22:00 на телеканалі ТЕТ.

Наші персонажі дружать з самого дитинства. І всі ці роки Сус на рівному місці підкидає нові виклики, а Бампер відчайдушно намагається їх "розрулити", ніколи не залишаючи товариша в біді. Усе тому, що Сус – романтичний і сміливий мрійник, який перебуває в постійному пошуці себе й не боїться ризиків. Він одразу ж втілює все, що спало йому на думку, а результати своїх креативів розгрібає вже в парі з Бампером. Чесним і прямолінійним чоловіком, що одружений з провідницею Вікою, працює водієм і живе по совісті.

Головні герої, вони ж і творці ситкому, Олексій Супрун і Сергій Щербаков стверджують, що всі їхні екранні пригоди взяті з реального життя, але трохи дофантазовані й місцями гіперболізовані. Тож у ситкомі про справжню чоловічу дружбу кожен знайде щось для себе.

Дивіться “Пригоди Бампера і Суса” з понеділка по четвер о 22:00 на телеканалі ТЕТ і закохуйтеся в бунтарський гумор, що розходяться на цитати.

СХОЖІ НОВИНИ