Хто вони — найгірші водії України?

Хто вони — найгірші водії України?

Актриса, ресторатор, східна красуня чи блондинка: хто стане найгіршим водієм країни?

Сьогодні, 20 березня, о 19.00 на каналі ТЕТ стартує шоу «Найгірший водій країни». Учасниками шоу стали горе-водії, яких на проект привели рідні чи друзі. Герої потрапляють у тренувальний табір, де на них чекають випробування. Після проходження завдань, кожен із водіїв завітає на «аудієнцію» до суддів, які вкажуть на помилки та поділяться професійними порадами. Також судді щотижня визначатимуть найслабшого учасника. У фіналі «лузери» чотирьох тижнів зійдуться в запеклій боротьбі. Автомобіль найгіршого водія країни буде знищено прямо в ефірі!

Знайомтесь, 6 найгірших водіїв першого тижня:

Іван — видавець чоловічого глянцю. Вже 8 років розсікає дорогами на шаленій швидкості. Цей «шумахер» номінований на звання найгіршого водія колегою Дмитром.

Ефектна блондинка Наталя — ведуча VIP-корпоративів. «Королева доріг», як вона себе називає, за кермом уже 18 років! Проте її подруга Катерина впевнена, що Наталі краще розважати гостей на святах, ніж водити авто.

Ірина — актриса та просто творча особистість. За кермом понад 10 років. У проект Ірину привела подруга Оля, яка вважає, що Іра занадто неуважна на дорозі.

Олена — талановитий дизайнер інтер’єрів. Її проблема — топографічний кретинізм. Олена ніколи нікуди не поспішає і їздить зі швидкістю 40 км/год. Подруга Рада не витримала — номінувала Олену.

Молодий ресторатор Влад, який за кермом уже 2 роки. Найгіршим водієм його вважає товариш Макс, за словами якого, Влад зовсім не знає дорожніх знаків.

Східна красуня Ірада, за кермом всього рік. Але дівчина поводиться на дорозі безпідставно самовпевнено, хоча і досі не навчилась паркуватись.

Герої тижня сподіваються спокутувати свої гріхи, скоєні за кермом. Але у першому ж випробуванні, проблеми з управлінням автомобілем та власне поведінкою на дорогах заважатимуть їм це зробити.

Для учасників ми маємо бути конкретним «витверезником», щоб вони спустились із небес на землю

Олексій Мкртчян суддя шоу

Учасників варто підтримати та навчити їх правильно кермувати

Ольга Байбородіна експерт

Хто з учасників поновить свою репутацію водія, а хто розпрощається зі своїми правами? Дивіться з понеділка по п’ятницю о 19.00 шоу «Найгірший водій країни».

Підписуйтесь на офіційну сторінку проекту в фейсбук: Найгірший водій країни.