Ведуча Наталі Солонік стала амбасадоркою курсів української мови Всеукраїнського Руху "Єдині"

Ведуча Наталі Солонік стала амбасадоркою курсів української мови Всеукраїнського Руху "Єдині"

Ведуча шоу "Ближче до зірок" на телеканалі ТЕТ Наталі Солонік підтримує курси з вивчення української мови, створені проєктом "Єдині", та закликає долучитись до ініціативи охочих покращити свої знання.

Упродовж липня Наталі мотивуватиме учасників курсів – ділитиметься цікавинками, які використовує у своїй роботі, розповідатиме про те, як тренувати дикцію та почуватися вільно в кадрі.

«З початком повномасштабного вторгнення я перейшла на українську і своїм прикладом хочу показати, що все можливо. Зміни починаються з тебе та твого бажання. Зараз ми продовжуємо створювати нашу націю, невіддільною частиною якої є мова. Тому вирішила скористатись можливістю допомогти українцям розмовляти рідною мовою та дуже рада стати частиною Всеукраїнського Руху “Єдині”», — поділилася Наталі Солонік.

Для того, аби пройти безоплатне навчання на граматичному курсі або курсі підтримки в переході на українську мову, необхідно зареєструватися за цим посиланням. Старт – 1 липня. Тривалість навчання — 28 днів. Долучитися до курсів можна з будь-якої точки світу.

Під час навчання учасники отримуватимуть щоденні завдання, можуть практикуватися на розмовних клубах з професійними філологами, а також отримуватимуть поради та підтримку від кваліфікованих модераторів.

До слова, з рухом «Єдині» уже близько 116 тисяч людей успішно подолали як мовний, так і психологічний бар’єри та опанували українську мову. З липня 2023 року Рух збільшив кількість розмовних клубів української мови наживо на деокупованих територіях: Херсонщині та Харківщині.

Нагадаємо, що раніше ініціативу також підтримав ведучий проєкту "Україна неймовірних людей" на телеканалі ТЕТ Тімур Мірошниченко. Окрім цього, у різний час амбасадорами курсів були продюсер 1+1 media, засновник проєкту «Реальна історія» Акім Галімов, ведучі «Сніданок з 1+1» на 1+1 Україна Руслан Сенічкін і Валентина Хамайко.

У вересні 2023 року 1+1 media спільно зі Всеукраїнським Рухом «Єдині» підписали меморандум про співпрацю в межах масштабної комунікаційної кампанії «Плюсуй українську», консолідація зусиль спрямована на популяризацію української мови та культури.

СХОЖІ НОВИНИ